Elovalasztas Eredmeny : ElÅ‘választás: az MSZP megsemmisítÅ‘ vereséget szenvedett / Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak.

Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak .

·8 comments·16 shares · like. ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett
ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett from hirtv.hu
Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . ·8 comments·16 shares · like. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat.

Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) .

Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren. ·8 comments·16 shares · like. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem .

·8 comments·16 shares · like. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak.

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett
ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett from hirtv.hu
12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. ·8 comments·16 shares · like. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem .

Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) .

12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . ·8 comments·16 shares · like.

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. ·8 comments·16 shares · like. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak .

214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett
ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett from hirtv.hu
·8 comments·16 shares · like. Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem .

Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak.

·8 comments·16 shares · like. Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak. Nagyon lassan halad a szavazatszámlálás, szerda este 10 óráig olyan kevés körzetből érkezett adat, hogy egy nappal az urnazárás után sem . 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . Szilágyi tamás (dk) 1063 (35,72%) . Kedd este zárult le az első országos ellenzéki előválasztás, szerdán kezdték el összeszámolni a szavazatokat. Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren.

Elovalasztas Eredmeny : ElÅ'választás: az MSZP megsemmisítÅ' vereséget szenvedett / Érkeznek a hivatalos eredmények, amelyek az előválasztás hivatalos oldalán láthatóak.. 12 körzetben is meghaladja az érvénytelen szavazatok száma az első és a második helyezett közötti különbséget. 214 319 szavazat (34,76%) karácsony gergely: És mivel bizony az előválasztás lebonyolítóinak . ·8 comments·16 shares · like. Az előválasztás szavazói a budapesti széll kálmán téren.